Ontvang nu gratis het e-book “De acht stappen naar optimale gezondheid.“

Essentials

Ik werk alleen met merken die allemaal geheel op natuurlijke basis zijn én een inspirerende missie hebben. De producten van deze merken zijn ook bij mij in de praktijk te verkrijgen.

Essentials

Ik werk alleen met merken die allemaal geheel op natuurlijke basis zijn én een inspirerende missie hebben. De producten van deze merken zijn ook bij mij in de praktijk te verkrijgen.

Alle merken

Loveli & This Works

Tijdens de manuele behandelingen werk ik met de olie van Loveli en de olie en voetenbalsem van This Works, beide merken bieden hele fijne voedende producten op natuurlijke basis.

Naast oliën en voetenbalsem hebben Loveli en This Works nog meer fijne verzorgingsproducten die geheel uit natuurlijke ingrediënten bestaan.

Cellics

Ik werk met verschillende supplementen om het lichaam van binnenuit te reinigen en te versterken. De supplementen die ik gebruik zijn van het merk Cellics.

Cellics biedt verschillende supplementen die bijdragen aan de verbetering van de vitaliteit van binnenuit. Deze zijn ontwikkeld door vitaliteitsexperts en een mooie aanvulling op mijn behandelingen.

Zelf werk ik o.a. met de detox, de omega-3-capsules en een krachtig multi supplement met veel vitamines, mineralen, antioxidanten en collageen. De supplementen zijn los bij mij in de praktijk te verkrijgen.

Essentiële oliën

Ook werk ik in mijn praktijk met essentiële oliën. Er is nogal een variatie aan oliën beschikbaar, maar ik werk vooral met de oliën van het merk doTERRA.

Essentiële oliën komen uit verschillende planten en leveren een krachtige positieve bijdrage aan ons fysieke, mentale en emotionele welzijn. Naast een fijn aroma hebben ze een beschermende en helende functie.

Elke essentiële olie heeft specifieke eigenschappen. De kwaliteit van de olie hangt af van de mate van puurheid. doTERRA staat bekend om de zuiverste oliën van hoge kwaliteit.

Vitality by Liza

Om mijn cliënten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in hun reis naar optimale gezondheid, vitaliteit en geluk heb ik voor zowel het Quadrivas traject als de icoone trajecten vitaliteitsboxen samengesteld. In deze door mij samengestelde pakketten zitten verschillende supplementen en eigen ontwikkelde producten.
Het is ook mogelijk om een vitaliteitsbox af te nemen als je geen traject in mijn praktijk volgt, hiervoor kun je altijd contact met mij opnemen. 
Heb je vragen over een van de merken of producten waarmee ik werk?
Neem dan gerust contact met me op!