Ontvang nu gratis het e-book “De acht stappen naar optimale gezondheid.“

Essentials

Ik werk alleen met merken die allemaal geheel op natuurlijke basis zijn én een inspirerende missie hebben. De producten van deze merken zijn ook bij mij in de praktijk te verkrijgen.

Essentials

Ik werk alleen met merken die allemaal geheel op natuurlijke basis zijn én een inspirerende missie hebben. De producten van deze merken zijn ook bij mij in de praktijk te verkrijgen.

Alle merken

Loveli

Tijdens de manuele behandelingen werk ik met de olie en voetenbalsem van Loveli, dit zijn beide hele fijne voedende producten op natuurlijke basis.

Het is de missie van Loveli om verzorgingsproducten te creëren die helemaal vrij van chemicaliën zijn, terwijl ze er toch aantrekkelijk uitzien, fijn ruiken en net zo goed – of misschien wel beter – werken dan producten die dit wel bevatten.

Naast massageolie en voetenbalsem heeft Loveli nog meer fijne verzorgingsproducten die geheel uit natuurlijke ingrediënten bestaan.

Cellics

Ik werk met verschillende supplementen om het lichaam van binnenuit te reinigen en te versterken. De supplementen die ik gebruik zijn van het merk Cellics.

Cellics biedt verschillende supplementen die bijdragen aan de verbetering van de vitaliteit van binnenuit. Deze zijn ontwikkeld door vitaliteitsexperts en een mooie aanvulling op mijn behandelingen.

Zelf werk ik o.a. met de detox, de omega-3-capsules en een krachtig multi supplement met veel vitamines, mineralen, antioxidanten en collageen. De supplementen zijn los bij mij in de praktijk te verkrijgen.

doTERRA

Ook werk ik in mijn praktijk met essentiële oliën. Er is nogal een variatie aan oliën beschikbaar, maar ik werk alleen met de oliën van het merk doTERRA.

Essentiële oliën komen uit verschillende planten en leveren een krachtige positieve bijdrage aan ons fysieke, mentale en emotionele welzijn. Naast een fijn aroma hebben ze een beschermende en helende functie.

Elke essentiële olie heeft specifieke eigenschappen. De kwaliteit van de olie hangt af van de mate van puurheid. doTERRA staat bekend om de zuiverste oliën van hoge kwaliteit.

Organische
lichaamsborstel

Onze huid speelt een belangrijke rol in het reinigen van het lichaam en deze te ontdoen van gifstoffen die mogelijke ziektebronnen zijn. Het is daarom belangrijk om de huid goed te verzorgen en te stimuleren in haar reinigende functie. 

Door het lichaam droog te borstelen met de lichaamsborstel wordt de zelfreiniging van het lichaam versneld en gestimuleerd en krijgt de huid een fijne peeling. Het zorgt daarnaast ook voor deblokkering van de poriën en “dry brushing” stimuleert het lymfestelsel en de bloedcirculatie.

Gebruik de lichaamsborstel voor of na het douchen door met ronde bewegingen vanaf de voeten omhoog te masseren.

Vitality by Liza

Om mijn cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen en bij te dragen aan hun reis naar optimale gezondheid, vitaliteit en geluk ben ik op dit moment druk bezig met het samenstellen van vitaliteitspakketten. In deze door mij samengestelde pakketten zullen verschillende supplementen en producten zitten die binnenkort verkrijgbaar zijn.
Wil je graag een berichtje ontvangen wanneer de pakketten beschikbaar zijn?
Heb je vragen over een van de merken of producten waarmee ik werk?
Neem dan gerust contact met me op!