Ontvang nu gratis het e-book “De acht stappen naar optimale gezondheid.“

Over
by Liza

Ik weet als geen ander hoe het is om beperkt te worden in de bewegingsvrijheid door klachten als snelle verzuring, zware ledematen en een pijnlijk lijf dat niet meewerkt op het moment van inspanning. Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te informeren en te helpen met dezelfde soort klachten.

Dankzij Quadrivas Therapy en de nodige leefstijlaanpassingen ben ik uiteindelijk zonder operatieve ingrepen volledig genezen van lipoedeem. Daardoor geniet ik nu van een pijnloos en vitaal leven en dat gun ik iedereen!

“A perfect body is one that works”

Als erkend Quadrivas-therapeut help ik vrouwen op weg naar een gezond en pijnloos lichaam. Hiervoor maak ik gebruik van Quadrivas Therapy en behandelingen met de icoone® Laser Med en begeleid ik je in het maken van de nodige leefstijlaanpassingen om optimale vitaliteit te kunnen bereiken.

Ik help jou ook graag!

Warme groet,
Liza

Feitjes over Liza

Nadat ik in 1992 geboren werd ben ik in een warm gezin opgegroeid in Huisseling en Herpen. Sinds 2016 ben ik samen met mijn grote liefde Stefan, waarmee ik in 2021 getrouwd ben. Ik heb oneindig veel hobbys, vind de maancyclus en het ritme van de natuur erg interessant en geniet van elk seizoen.

Ondanks dat ik echt houd van het ontdekken van nieuwe plekken op de wereld, ben ik ook een echte huismus. Ik houd van uitgebreid tafelen en sta graag in de keuken voor het bereiden van gezonde gerechten en baksels. Ik drink het allerliefste thee, ben gek op dieren en word ontzettend blij van boswandelingen.

behandelingen gegeven

bananenbroden gemaakt

kookboeken verzameld

Mijn aanbod

Quadrivas Therapy
icoone® Laser Med
Essentials